Vinduespudsning til erhvervsdrivende i hele København og omegn

I mange erhvervsbygninger spiller vinduespartiet en hel særlig part dagligdagen – når omgivelsernes øjne falder på dem.
Det er derfor helt essentielt, at vinduerne er skinnende så bygningen og dermed virksomheden fremstår imødekommende og troværdig.

Priser på vores vinduespusning til erhvervsdrivende

Pudsning af vinduerne afhænger af hvilken type jeres vinduer der og hvilken størrelse jeres vinduer har.
Eksempelvis er der på enkeltfagsvindue og tofagsvindue 4 kroner til forskel, da tofagsvindue er mere omstændige at vaske, og dermed tager dette længere tid.
Du finder alle priser på vinduespudsning her

Hvad skal I tage højde for ved vinduespudsning

Når vi ankommer for at pudse jeres vinduer skal være fri passage til alle vinduer, dette vil lette vores arbejdsgang. Ved vinduespudsning af vinduer der er højere end 10 meter fra jorden, hvor det ikke er muligt at pudse dem inde fra, vil der i prisen skulle inkluderes leje af ekstra udstyr som fx en lift. Men dette er selvfølgelig stadig med prisgaranti.  

Miljøvenlig vinduespudsning

Vi søger altid for, at skåne miljøet, ved at benytte os af miljørigtigt sæbe og kun i de nødvendige mængder, så jeres vinduer fremstå 100% rene. Vi følger altid Ecolabels forskrifter.

Bliv fast kunde og få yderligere rabat

Trods vores faste lave priser, som i øvrigt er markeds bedste priser, tilbyder vi vores faste kunder en yderligere rabat. Kontakt os og lad os give jer et uforpligtende tilbud I ikke vil takke nej til.

Priseksempel på Vinduespudsning

Her er et priseksempel på hvad det koster at få pudset vinduer, både ind- og udvendigt.

Vinduespudsning af 10 vinduer
890,- kr.
Inklusiv sæbe og materialer
10 vinduer inde og ude
Op til 10 meters højde
I vælger selv et tisdpunkt
Add any text here...
Se alle vores priser her

Vinduespudsning

Beskidte vinduer giver helt åbenlyst et trist indeklima – da lyset har svært ved at trænge igennem om vinteren og sommeren ses snavs så tydeligt at lokalerne let vil fremstå beskidte. Vi kommer med stor begejstring og pudser jeres vinduer – vi er kun et opkald væk. 

Når I har en serviceaftale på pudsning af vinduer, kan I opnå yderligere rabat ved fx en kontorrengøringsaftale: læs mere om kontorrengøring her

Kontakt os og få et rigtig godt tilbud

Få et tilbud på vinduespudsning

Professionelle vinduespudsere 

Vores rengøringsfirma har en blandet medarbejderskare, som alle er professionelle og arrangeret omkring deres arbejde, inden for specifikke områder. Vi har blandt andet rengøringsassistenter der er specielt trænet i pudsning af vinduer med krancertifikat, hvilket betyder de selvfølgelig har den nødvendige uddannelse. Vinduespudsning består i dag af en stor del af forretningen, hvorfor vi er ekstra trænet til at udføre denne type rengøringsjob. Vi glæder os til at høre fra jer – I kan kontakt JODEF rengøring ved at klikke her