Oversigt over services – rengøring til private

Rengøring services til private

Vinduespudsning

Få pudset dine vinduer og nyd udsigten både sommer og vinter, vi pudser vinduer professionelt for private både indendørs og udendørs.

Læs mere om vinduespudsning her

Hjemmerengøring

Slip for de kedelige daglige forpligtelser – kom hjem til et rent og skinnende hjem – med en hjemmerengøringsaftale fra B&F Perfekt Rengøring.

Læs mere om hjemmerengøring her

Hovedrengøring

Nyd et skinnende rent hjem med en hovedrengøring fra B&F Perfekt Rengøring. Vi tager os kærligt af jeres hjem.

Læs mere om hovedrengøring her

Flytterengøring

Undgå en ekstra regning fra udlejeren, når I fraflytter jeres lejemål. Vi garanterer at rengøringen godkendes af udlejer.

Læs om flytterengøring her

privatrengøring i københavn

Privatrengøring dækker over vinduespudsning, hovedrengøring, hjemmerengøring og flytterengøring. Læs mere om alle vores services under henholdsvis vinduespudsning, hovedrengøring, hjemmerengøring og flytterengøring.

Få et uforpligtende tilbud

Få Danmarks bedste tilbud som privatperson, på at få rengjort dit hjem – ved enten at ringe på telefonnummer: 2346 4434eller kontakt os per e-mail her.

Bliv ringet op

Du kan også sende os en besked:

Send en besked her

Hvis I ikke er tilfredse med vores rengøring til private kommer vi selvfølgelig og gør det om

Som bevis for, at vores services lever op til de krav som er beskrevet, tilbyder vi jer, en tryghedsgaranti når vi skal gøre jeres hjem rent. Hvis I ikke er tilfredse med den rengøring, der er fortaget i jeres hjem, sender vi en ny rengøringsassistent der vil rengøre det, som ikke lever op til jeres forventninger.

Prisgaranti på privatrengøring

Vores prisgaranti sikre at I altid får den bedste pris på den rengøringsservice I ønsker at få udført. Vi tilbyder altid prismach på tilsvarende services.

Fast priser – ingen overraskelser

inden for privatrengøring har vi altid faste priser, I bliver derfor ikke overrasket over en ekstra regning, som I ikke havde forventet. Se alle vores priser her.

Kun godkendte rengøringsassistenter

Alle vores rengøringsassistenter er godkendt i form af en prøve periode, en ren straffeattest og en personlig vurdering.

Se alle vores priser her